Prijatelji

Zanimljivosti

Savjeti

Tečaj za usavršavanje učitelja permakulture

Udruga "Hrvatska permakultura", u suradnji s Britanskom permakulturnom asocijacijom i uz podršku programa Erasmus+ te fondacije Gaia, organizira Tečaj za usavršavanje učitelja permakulture u Zagrebu, od 10. do 20. veljače 2015.Predavači su diplomirani permakulturni dizajneri George Sobol i Rakesh Rootsman Rak iz Velike Britanije, a tečaj će biti održan na engleskom. 

Tečaj je namijenjen sadašnjim i budućim predavačima na 72-satnim tečajevima permakulture iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i susjednih zemalja, a usmjeren je na usavršavanje predavačkih vještina te inovativnih i interaktivnih načina podučavanja permakulture. Uvjet za pohađanje tečaja je uspješno završen 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja. 

Tečaj za usavršavanje učitelja permakulture 10.-20.2.2015. Puna kotizacija za tečaj iznosi 6.560 kuna ili 850 Eura, a uključuje nastavu, smještaj i sve obroke (vegetarijanski i veganski obroci su opcija). Polaznici sami snose troškove putovanja. 

Ograničeni broj stipendija u vrijednosti od 30 pa i do 100% pune kotizacije bit će ponuđen polaznicima iz Hrvatske te iz zemalja Južne i Istočne Europe (ovisno o raspoloživim sredstvima). Tko želi razmotriti sudjelovanje na ovom tečaju može napraviti pred-prijavu OVDJE (pred-prijava je neobavezujuća).