Prijatelji

Zanimljivosti

Savjeti

SPLIT - Urbana permakultura i PERMABLITZ - 9. i 10.02.2013.

SPLIT - Urbana permakultura i PERMABLITZ - 9. i 10.2.2013. Neformalna građanska inicijativa Permakultura Dalmacija
poziva na predavanja i radionice o urbanoj permakulturi i mogućnostima participacije građana u uspostavljanju vrtova u gradu i na permablitz - akciju primjene permakulturnih načela u vrtu.

RASPORED DOGAĐANJA:

- Hrvojeva kula, prostor udruge Europski pokret Split, Hrvojeva 1

SUBOTA, 09.02.2013.

  • 17:00 predavanje: Urbana permakultura - kako na malo prostora uzgojiti što više hrane i uključiti zajednicu (hrana na balkonu, gradski društveni vrtovi, šumski vrtovi i jestive park-šume)

  • 18:30 interaktivna radionica: Kako do društvenog vrta ili jestive park-šume? Što građani mogu sami učiniti i kako se organizirati oko uspostave društvenih ili zajedničkih šumskih vrtova na javnim površinama? Gdje/Kako/Na što možemo lokalno djelovati?

    Predavačica i moderatorica: Gordana Dragičević, eko-aktivistica, permakulturna dizajnerica i pokretačica zagrebačke inicijative Parkticipacija

    Cijena ulaznice: za cijelo događanje 30 kuna, pojedinačno 20 kuna

NEDJELJA, 10.2.2013.

  • 09:00 Permablitz: Na drugom permablitzu u Dalmaciji uspostavit će se šumski vrt, kanali za navodnjavanje i jezero. Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prethodno ispuniti online prijavu koje se primaju do 09.02.

Prijave na permablitz molimo ovdje

- Za sudjelovanje na svim radionicama cijena je 30kn po osobi, a po pojedinačnoj radionici 20kn. Događaj je organiziran volonterski, a novac prikupljen od naplate radionica pokriva putne troškove predavača.

Molimo Vas da najavite svoj dolazak na e-mail:

Za više informacija posjetite www.permakultura.hr ili na grupu Permakultura Dalmacija na Facebooku.

Pratite (i proslijedite) i na Faceboku: http://www.facebook.com/events/215118628627466/

Letak u .pdf formatu možete skinuti ovdje - možete ga isprintati i podijeliti ili samo proslijedite ovu obavijest e-mailom.